Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 22 de Maig del 2017

Cs Torrent denuncia la compra de puros de Nous Espais en l'era Ros

Presenta el seu segon lliurament de la trama "Nous Espais", denunciant l'adquisició d'una quantitat ingent de puros en l'època de Ros , al seu judici, solament apte per a l'exquisitat i el sibaritisme.

Malgrat no haver pogut verificar les Fras dels exercicis 2000 a 2002, per mancar de documentació, el càlcul aproximat en despesa d'aquest "objecte de delit", rondaria els 260 €, referenciats en anotació com a "Estanc". Assenyalar que aquestes anotacions es repeteixen durant el 2003 amb idèntica quantitat, però ací si és possible verificar amb Fras.



Ja en 2003 la despesa ascendeix a 354,70 € amb la compra de puros de Romeo i Julieta que era el més habitual, però per a altres moments ja s'adquiria un H. UPMAIN Mágnum 46 o l'inconfusible COHIBA ROBUSOS O. suposant que tindrien la seua destinació en alguna bacanal. És possible que en aquella època volgueren emular a Felipe González, gran fororo d'aquests puros, on Fidel pel que sembla li enviava per a complaure, "A Cs els sorprèn que no es conformaren amb uns "Farias" o tal vegada uns "caliqueños", ull amb aquests últims, atès que són il·legals i podrien haver incorregut en algun delicte", calia disparar amb pólvora de rei.



Ja en 2004 es va disparar la compra en els estancs a més de 600 €, però per estrany que semble l'entrada de José Bresó va fer que inexplicablement en 2005 es deixara d'adquirir. Ja que encara que hi ha anotacions d'"Estanc" no ascendeixen a més de 30 €.



En total des del 2000 a 2004 ascendiria un muntant d'uns 1.200 €

No obstant això Campos vol assenyalar l'excel·lent actitud de la Regidora d'Urbanisme Inma Amat que en tot moment ha facilitat la documentació, deixant clar que actualment Nous Espais és una entitat que opera amb total transparència, "no volem tacar el treball realitzat fins al moment en aquesta entitat, però si recordar els mals hàbits que es realitzaven en l'època de major múscul financer, i que ha de servir perquè mai més es comenten aquestes males praxis amb els diners de les arques municipals."

Campos assenyala que seguiran amb les recerques oportunes i així finalitzar la fiscalització a la qual estan sotmetent a Nous Espais entre el 2000 i 2007

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.121.160

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.