Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 22 de Maig del 2017

Aigües de l'Horta llança una nova edició de concurs de murals Aigua i medi ambient per a escolars de primària i secundària

Aquesta iniciativa està destinada a alumnes dels centres educatius de Torrent, Aldaia, Picanya, Xirivella, Alfara del Patriarca i Beniparrell

Aigües de l'Horta ha engegat una nova edició del concurs de murals Aigua i Medi ambient destinat a alumnes dels centres educatius d'aquells municipis en els quals opera la companyia. Així, fins al pròxim 31 de maig, qualsevol centre escolar de Torrent, Aldaia, Picanya, Xirivella, Alfara del Patriarca i Beniparrell podrà presentar les seues obres en les oficines d'atenció al públic d'Aigües de l'Horta. La temàtica dels murals presentats haurà de guardar relació amb l'aigua i la importància de cuidar d'aquest recurs per a preservar el planeta.



En les bases d'aquest concurs s'han establit dues categories, una per a alumnes de primària i una altra de secundària. El jurat, format per personal d'Aigües de l'Horta i una persona designada per l'Ajuntament de Torrent, emetrà la seua fallada el dia 2 de juny. El dia 5 del mateix mes, coincidint amb el Dia Mundial del Medi ambient, es lliuraran els premis en un acte específic que es durà a terme en l'Espai de l'Aigua de Torrent, on a més quedaran exposades totes les obres presentades al concurs.



Els murals podran estar fets en qualsevol tècnica artística i en un format màxim de 100 x 140 cm. La informació del concurs, premis i les bases del mateix estan disponibles a través de la web www.aigueshorta.es.



'L'ús responsable de l'aigua i respecte al medi ambient són claus en el model de gestió d'Aigües de l'Horta. Així, a través d'iniciatives com el concurs de murals, les campanyes educatives o els tallers mediambientals que organitzem, aconseguim educar als escolars en aquests principis imprescindibles per a la preservació del recurs que gestionem a llarg termini' segons ha declarat Salvador Santamaría, gerent d'Aigües de l'Horta.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.62.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.