Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 18 de Maig del 2017

TorrentBus segueix augmentant el nombre d'usuaris

En dos anys augmenten en quasi 75.000, les persones que fan ús del transport públic en la nostra ciutat

Després d'un increment notable d'usuaris durant l'any 2015, el servei de TorrentBus segueix creixent a passos engegantits. Així ho confirma el resum de l'exercici 2016, el qual posa de manifest un augment de més de 14.000 usuaris. A açò, se suma els nous models d'autobús que es van presentar el passat mes de la mobilitat a Torrent i que garanteixen un compromís amb el Medi ambient.



Del total de viatgers, un 45% pertanyen a les persones que posseeixen la targeta daurada, el 31% als estudiants de Torrent, el 13% bitllets senzills i el 11% a bons. Coincidint, els majors consumidors del servei amb els públics que gaudeixen de forma gratuïta de les línies d'autobús del municipi. Una gratuïtat que va entrar en vigor el passat mes d'octubre de 2016, i de la qual gaudeixen estudiants, pensionistes, joves amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per sota del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua Targeta Daurada o d'Estudiant.


La reordenació de les línies i la recuperació de parades històriques demandades pels veïns i veïnes que havien sigut suprimides també han afavorit l'augment d'usuaris com el cas de la parada situada en el Centre de Salut de Pintor Ribera. El regidor de Seguretat Ciutadana i Espais Públics, José Antonio Castillejo, ha posat de manifest "la tendència ascendent en l'ús de TorrentBus, així com l'increment de trajectes realitzats durant l'any, aconseguint en 2016 un total de 659.542 usuaris".

 


El resum ofereix també dades rellevants com les línies més usades que són la línia blava i la 170 que té connexió amb València i localitats properes. Així com els mesos on l'autobús és més demandat, octubre i novembre, moment en el qual van començar a funcionar les noves línies en la ciutat. Un compromís del consistori no solament per fomentar el transport publique entre els seus veïns i veïnes sinó també per connectar tots els barris del municipi.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.169.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.