Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 16 de Maig del 2017

Antonio Pardo representarà a Torrent en la I Mostra de Teatre faller de la Comunitat

Les falles de Torrent estaran presents en aquesta iniciativa que pretén difondre la gran qualitat d'obres de teatre que es representen en els pobles a càrrec de comissions

La falla Antoni Pardo de Torrent, en qualitat de guanyadora del concurs de teatre faller de Torrent amb "Per davant i per darrere" (de Michael Frayn), en la modalitat d'obra llarga, tancarà el certamen el diumenge, 21 de maig, a les 20.00 h. en el teatre Mario Monreal, de Sagunt. I és que aquesta ciutat ha sigut la triada per la Junta Central Fallera de València per a dur a terme la I Mostra de Teatre Faller, on participaran diverses juntes locals de la Comunitat Valenciana els pròxims dies 19, 20 i 21 de maig. Els llocs escollits seran el majestuós Teatre Romà i el Centre Cultural Mario Monreal de la localitat del Camp del Morvedre.



Des de les delegacions de Cultura i Juntes Locals de Junta Central Fallera de València van presentar aquesta iniciativa per a revalorar el teatre que es realitza des de les comissions. Una programació que obrirà, precisament, la companyia estable d'aquesta entitat festiva del cap i casal amb la representació de l'obra "Zinc hores amb Amanci" d'Antonio García-Catalá Barchino en el Teatre Romà, el 19 de maig, a les 21 hores. És la primera vegada que actua aquest equip de persones, format per fallers de diferents comissions després d'un procés de proves.

Entre la resta de participants cal destacar les comissions El Perelló Tro i Flama de Sueca, País Valencià, de Cullera; la Vilanova, de Gandia; Institut, d'Oliva, la falla La Vila, de Borriana; Duc de Gaeta, de València. En representació de la Federació Junta Fallera de Sagunt actuarà la comissió El Tabalet, guanyadora del concurs de teatre en valencià del passat exercici, qui tornarà a posar en escena l'obra "La finestra indiscreta morvedrina" de Juan Manuel Martínez, el diumenge, 21 de maig, a les 17 hores en el Centre Cultural Mario Monreal. Finalment, la falla Antoni Pardo tancarà el certamen el diumenge, 21 de maig, a les 20.00 h. en el teatre Mario Monreal.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.41.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.