Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 16 de Maig del 2017
MEDI AMBIENT

Aigües de l’horta i l'Ajuntament milloren la xarxa d'aigua potable en la partida La Banderilla

Aquestes actuacions asseguren la qualitat de l'aigua subministrada, eviten pèrdues en les conduccions i milloren la gestió de les demandes

Aigües de l'Horta i l'Ajuntament de Torrent conclouen aquesta setmana les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable en la Partida La Banderilla de la localitat. En concret, aquestes actuacions inclouen la substitució de les conduccions per altres de millors característiques i major diàmetre en tots els trams de l'obra; evitant d'aquesta forma els trencaments i pèrdues d'aigua potable que es venien produint en la xarxa de forma habitual. Així mateix, s'ha aprofitat aquestes actuacions per a substituir les escomeses dels habitatges i per a instal·lar noves connexions que permeten millorar la capacitat d'adaptació a la demanda i optimitzar el manteniment. 

 

“Per tant, gràcies a aquesta renovació s'ha aconseguit una millora en la continuïtat del subministrament d'aigua potable, la possibilitat d'incrementar el cabal proveït i la pressió de la xarxa, disminuir les pèrdues d'aigua en eliminar les fugides en les conduccions, millorar i regular la distribució de pressions i reduir el nombre de clients afectats quan es duen a terme labors de manteniment i reparació de les xarxes” segons ha declarat Salvador Santamaría, gerent d'Aigües de l'Horta. En concret les actuacions executades inclouen la instal·lació de 696 m de canonades de 75 mm de diàmetre, 7 escomeses domiciliàries, 6 vàlvules de tall i s'ha muntat un desguàs per a facilitar el buidatge de la xarxa quan es vagen a dur a terme tasques de manteniment en la zona.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.233.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.