Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 10 de Maig del 2017

La Policia Local presenta les seues noves accions formatives


Mitjançant tres itineraris formatius es capacitarà als seus membres, per a un acompliment professional i eficaç de la seguretat i protecció de la ciutadania

Seguint amb les accions de formació, des del Cos de la Policia Local de Torrent, s'ha presentat una proposta formativa que per a l'any 2017. Un reforç a l'oferta de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) per a treballar en diferents formacions i perfeccionament professional.



Davant la necessitat d'una formació policial centrada en la capacitació dels seus membres per a un acompliment professional eficaç enfront de tot tipus d'imprevists, garantint la seguretat i la protecció dels ciutadans i ciutadanes i amb açò el servei que presten, s'han creat tres itineraris formatius.



El primer dirigit a joves i estudiants de primària i secundària, es realitzarà a través de diverses campanyes formatives, que desenvoluparan la policia local en col·laboració amb el Cos de Policia Nacional. Els agents impartiran la formació impartida en cada centre educatiu de Torrent.



El segon itinerari està destinat per a FFCCSS de la Comunitat Valenciana davant el nou model formatiu capaç d'adaptar-se contínuament a la pràctica i l'experiència. Amb aquest objectiu es garantirà la seguretat, el servei públic i desenvoluparà els drets i llibertats de la ciutadania. Per tant, es dotarà a l'alumnat d'un adequat i actualitzat nivell de coneixements tècnics, normatius i legislatius en les diferents àrees.



I finalment, el tercer itinerari el públic del qual són les associacions i grups d'empresaris, es desenvoluparà en funció de les polítiques públiques establides i les necessitats de cadascun dels sectors afectats o grups de població.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.175.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.