Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 08 de Maig del 2017

La Setmana de les Persones Majors es tanca amb una jornada lúdica

Una oca geganta, partides d'escacs, inflables i música són algunes de les activitats de les quals van gaudir els avis i els seus néts en aquesta jornada. El divendres es va celebrar un menjar de germanor entre tots els majors per a commemorar aquesta setmana amb actuacions musicals i una desfilada de models

Després d'una setmana amb una programació àmplia i variada, el dissabte va donar per finalitzada la XXXII Setmana de les Persones Majors de Torrent. Els voltants de la Torre van acollir una jornada lúdica intergeneracional entre avis i néts que va reunir a més d'un centenar de persones que van gaudir d'un matí divertit. L'alcalde, Jesús Ros juntament amb el regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell no van voler perdre's aquest esdeveniment que potencia la convivència entre diferents generacions així com la transmissió de valors i costums.

Els presents van poder gaudir de partides d'escacs simultànies que van comptar amb la participació del Club d'Escacs Escac i mat, una oca geganta en la qual va participar ADISTO, tallers, música i inflables que van estar durant tot el matí. Una jornada que va comptar amb una elevada participació i va acabar la mateixa vesprada del dissabte amb les actuacions de la Rondalla AV Camí La Nòria, Rondalla L'Ú i el Dos de Torrent de la Llar Antoniana i Orquestra Pols i Pua Vila de Xiva.

Dins de la mateixa programació, el divendres es va celebrar un menjar de convivència en el poliesportiu, Anabel Medina, així com Jornades Esportives i balls de saló a càrrec del CEAM durant el mateix matí. Els guanyadors de cada campionat van rebre també els premis de jocs de taula i petanca. Una setmana divertida en la qual han participat no solament les persones majors de Torrent sinó també les seues famílies que han participat al costat d'ells en algunes activitats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.39.74

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.