Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 08 de Maig del 2017

La gala solidària FIDAM recapta 2.655 euros a favor de ADISTO

Més de 400 veïns van acudir a gaudir d'espectacles musicals i monòlegs
La gala, organitzada pel grup de dansa del ventre Maisha, va fer un repàs per la música tradicional carnavalesca de diferents enclavaments del món.

L'Auditori de Torrent va acollir ahir la gala solidària de FIDAM a benefici de l'Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO). Enguany, la gala celebrada sota el títol "Carnestoltes" va oferir als assistents molts espectacles musicals i de ball de diferents disciplines i monòlegs amb els quals els assistents van passar una bona estona. La gala va començar amb una batucada i una actuació del grup de dansa del ventre Maisha, els qui any rere any organitzen aquesta gala solidària en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent.



En la gala van participar altres escoles de dansa i gimnàstica rítmica de la ciutat com el grup de Dansa Torrent o C.G.R Angels que van interpretar obres com "Masquerade" d'Itàlia o "Kalinka" de Rússia. A més, la gala va comptar amb la col·laboració del grup de teatre Cucurucú. Els participants van fer un repàs per la música tradicional carnavalesca de diferents enclavaments del món com Alemanya, Espanya, Mèxic, Cuba, Canadà, Índia o Colòmbia. Els i les encarregades de representar Xina van ser els components de ADISTO, els qui van oferir als assistents un espectacle de ball inspirat en aquest país asiàtic.



La gala va comptar amb una gran afluència de veïns i veïnes els qui no van voler perdre's aquest espectacle, igual que l'alcalde Jesús Ros que va acudir acompanyat per gran part de la corporació municipal. Es va recaptar un total de 2.655 euros, entre entrades físiques i de la fila zero, a benefici de l'associació torrentina ADISTO en una gala on van acudir més de 400 veïns i veïnes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.44.108

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.