Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:25:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 08 de Maig del 2017
POLÍTICA

Compromis exigeix que la Policia Rural es dedique íntegrament a les seues funcions

La formació nacionalista revela que l'alcalde va desviar a la patrulla per a fer comeses de la resta de la policia local. A petició del grup municipal de Compromís, sobre les funcions atorgades a la Patrulla Rural de Torrent, que consten en l'ordre informativa d'11 de maig de 2016, es va aportar addicionalment un informe sobre les actuacions escomeses per aquesta al llarg de l'exercici 2016.

En l'informe hi figuren entre les seues responsabilitats la vigilància de la Piscina del Vedat, del Polígon Industrial de Mas del Jutge, del trànsit d'un col·legi privat, d'urnes electorals, així com l'acompanyament de treballadores socials i diferents actuacions per molèsties del volum de música en l'Avinguda al Vedat i la zona comercial de Las Américas, d'entre altres.

Per al portaveu de Compromís Pau Alabajos totes aquestes funcions no són pròpies d'una Patrulla Rural, que hauria de dedicar tots els seus recursos a la vigilància i investigació de robatoris en els camps, així com vetlar per la protecció policial del medi ambient.

En aquest sentit Alabajos ha destacat que el seu grup va demanar a finals del 2015 la creació de la Patrulla Rural de Torrent mitjançant una partida específica als pressupostos del 2016, que finalment va aprovar-se amb una dotació de 4 agents al matí i 2 nocturns, més 35.000€ destinats a despeses materials.

"Per l'informe emés no es pot saber el temps que li dedica la Patrulla Rural a tasques que no són pròpies de les seues funcions, però el fet evident és que la responsabilitat dels llocs on acudixen no és dels agents sinó de l'actual govern del PSOE que ha planificat enviar-los a cobrir aquestes intervencions", ha conclòs el portaveu de Compromís. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.0.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.