Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:01:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 08 de Maig del 2017

Ramón y Cajal i Lope de Rueda revaliden els seus premis en el concurs de Creus de Maig 

La falla Cronista convoca la 22 edició d'aquest concurs en la modalitat de flor natural i manualitats

Un any més Torrent s'engalana amb les creus en el primer cap de setmana de maig, una tradició torrentina que va recuperar fa 22 anys la falla Cronista per a posar en valor aquest patrimoni festiu.


En total, 18 falles i 2 associacions de Torrent han participat en aquest concurs on la comissió organitzadora ha lliurat tres premis en la modalitat de flor natural, tres en la modalitat de manualitats i un per a les associacions.



Així doncs, la falla Lope de Rueda torna a vèncer en aquest concurs i manté la seua hegemonia en la realització de creus de manualitat, per setè any consecutiu. Per a aquesta edició han va decidir incorporar un missatge solidari a favor de la donació d'òrgans. La creu estava formada per quatre mans que donen vida a un cor central teixit per llana. En els baixos, milers de metres de llana roja teixeixen el lema "Donant vida". Per la seua banda, el segon premi ha sigut para Camí Reial amb un arbre de la vida, que arreplega la tradició dels arbres de maig, confeccionat amb espirals de goma Eva de colors. El tercer premi ha sigut per a la falla Poble Nou, amb una creu en homenatge al centre de formació veí Laura Vicuña, que exerceix una labor amb joves en risc d'exclusió social i estava format per llapis de colors.



Quant a la modalitat de flor natural, la falla Ramón y Cajal torna a vèncer amb una creu inspirada en el botafumeiro de la catedral de Santiago de Compostel·la, en flor blanca. El segon premi ha anat a parar a la falla Barri Sant Gregori amb una creu en homenatge al camp, concretament a la vinya. El tercer premi va ser declarat desert, ja que no es van presentar més falles en aquesta modalitat.



Per la seua banda, el Club del Minusvàlid ha sigut la vencedora en la modalitat d'associacions, on també participava Adisto.



Les falleres majors i presidents de la comissió van fer lliurament dels premis als vencedors en la vesprada del dissabte, al costat del regidor d'activitats lúdiques, Alfred Costa. Després del lliurament, va haver-hi un vi d'honor per als participants.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.213.128

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.