Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 04 de Maig del 2017
OCI

L'empresa capdavantera d'oci familiar, DOCK 39, obri el seu primer centre a la Comunitat

Dock 39 obrirà el pròxim 11 de maig en Bonaire un innovador espai d'1.600 metres quadrats dedicat a l'oci infantil i familiar. Escalada lúdica, jocs de fuita real, sala de jumping, campaments urbans o piscina de boles, entre unes altres, formen part de la seua àmplia oferta d'activitats d'oci per a xiquets i adults

Dock39, signatura capdavantera especialitzada en oci infantil i familiar, obrirà el pròxim 11 de maig el seu primer centre a la Comunitat Valenciana. El centre estarà situat en el centre comercial Bonaire en un espai d'1.600 metres quadrats. Dock 39 és un nou concepte de centres d'oci i aventura familiar que té com a proposta de valor “reconectar a les persones entorn de la diversió” en un món cada vegada més hiperconectado a nivell digital. La companyia ha triat el centre comercial Bonaire per a la seua entrada a la Comunitat Valenciana.
 

Segons Juan Carlos Martínez, Director de Màrqueting, “actualment hi ha una tendència en alça a cercar experiències d'oci en els centres comercials. Bonaire ha fet una gran aposta en aquest sentit amb la nova zona de gastronomia i oci, Les Terrasses, que connecta totalment amb el nostre projecte”. El centre comptarà amb 1.600 metres quadrats dedicats a l'escalada lúdica, jocs de fuita real, sala de jumping, tirolina, campaments urbans o piscina de boles, entre unes altres, formen part de la seua àmplia oferta d'activitats d'oci per a xiquets i adults. 

 

Esdeveniment obertura i Jornada de portes obertes
L'11 de maig Dock39 ha organitzat un esdeveniment per a celebrar la seua arribada a Bonaire al que podran accedir gratuïtament tots els clients que compten amb la targeta VIP del centre comercial (es pot obtenir de forma gratuïta en el Punt d'Atenció al Client). A més, els dies 16, 17, i 18 de maig el nou centre d'oci farà jornada de portes obertes i els clients podran conèixer i provar les instal·lacions de forma gratuïta.

 

DOCK 39
Dock39 forma part de la multinacional francesa Grupe ABEO, capdavantera a nivell mundial en equipament esportiu i col·laborador d'esdeveniments de calibre com els JJOO, on ha estat present en les últimes 4 edicions. Especialitzat des de l'any 2004 en la gestió de centres d'oci infantil i familiar, Groupe ABEO cotitza en la Borsa de París i compta amb 230 centres a nivell mundial, prop de 6 milions de visitants i una superfície total destinada a la diversió de més de quasi 200.000 metres quadrats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.0.24

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.