Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 03 de Maig del 2017

Torrent ofereix un servei per a tramitar les ajudes al lloguer de la GVA 2017

Demà s'obri el termini de presentació de sol·licituds per a aquestes subvencions i finalitza el pròxim 5 de juny. Tots aquells interessats a realitzar les sol·licituds poden fer-ho en el consistori torrentino o en el PROP. Els veïns que necessiten assessorament poden acudir al centre Santo Domingo de 9:30 a 14:00 hores

A partir de demà s'obri el termini per a la tramitació d'ajudes al lloguer de la GVA per a l'any 2017. Unes ajudes que tenen com a objecte facilitar l'accés a un habitatge en règim d'arrendament i els beneficiaris del qual podran ser aquelles persones amb rendes de lloguer reportades des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2017. Per a facilitar la tramitació d'aquestes ajudes, el consistori oferirà un servei d'informació i gestió en el Centre Santo Domingo de 09:30 a 14:00 hores a totes les persones que ho necessiten.


Podran beneficiar-se les persones físiques majors d'edat que siguen titulars d'un contracte d'arrendament d'habitatge de residència habitual, amb durada mínima d'un any i domiciliació bancària del pagament del lloguer que ha de ser igual o inferior a 450 euros. A més, els ingressos de la unitat de convivència han de ser en conjunt inferiors al límit màxim d'ingressos establits.


Tindran prioritat les persones que estiguen afectades per procediment de desnonament, execució hipotecària o dació en pagament, les famílies monoparentals i famílies nombroses amb títol col·lectiu que ho acredite, els menors de 30 anys les dones víctimes de violència de gènere, les persones amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, i joves extutelats.


No podrà concedir-se l'ajuda si no s'està al corrent de les obligacions fiscals, tributàries o amb la seguretat social, o quan la persona sol·licitant o algun membre de la unitat familiar siga titular d'algun habitatge a Espanya. Les instàncies es presentaran, una vegada estiguen emplenades i amb la documentació correcta, en l'Ajuntament o en el PROP a València.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.205.116.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.