Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 03 de Maig del 2017
CULTURA

El EMAT formarà part del circuit cultural de FGV

El regidor de cultura, Alfred Costa, ho ha anunciat en l'habitual trobada amb la premsa en el qual també ha aclarit que aquesta sala d'exposicions es va a convertir en un espai multidisciplinari i social del que podran fer ús els diferents col·lectius de la localitat

El EMAT formarà part del moviment cultural de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tal com ha anunciat en roda de premsa el regidor de cultura Alfred Costa. A més l'edil ha aclarit que aquesta sala d'exposicions torrentina es convertirà en un espai multidisciplinari i social del que podran fer ús els diferents col·lectius de la capital de l'Horta Sud. I per a inuagurar aquest nou camí de l'EMAT l'artista torrentina Carmen Romero presentarà les tres obres seleccionades per a participar en la biennal de Florència. Al costat d'aquestes tres escultures la torrentina presentarà quasi un centenar d'obres realitzades en fusta i pedra i amb materials arreplegats del carrer i del seu entorn més proper.



Durant la presentació d'aquesta exposició un grup de grafiteros interpretaran les obres i "tindran el temps que dure la presentació per a realitzar el seu grafit", ha aclarit Costa. A més l'edil responsable de cultura ha anunciat que el EMAT acollirà també concerts i un taller infantil que estarà obert des de maig fins a setembre "aprofitant el final i l'inici de curs".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.244.201

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.