Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 03 de Maig del 2017
EDUCACIÓ

L'edifici de Sant Cayetano es convertirà en un centre de formació

Així ho ha anunciat l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, en l'habitual trobada amb la premsa en el qual també ha anunciat que "oferirem aquest espai a la Generalitat per a convertir-ho en un centre de formació comarcal"

Finalment l'edifici del carrer Sant Cayetano tancat fa més d'un any sembla ser que ja té destinació i es convertirà en un centre de formació per a impartir cursos que es realitzen en les diferents delegacions de l'Ajuntament. Així ho ha comunicat l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, en l'habitual trobada amb la premsa. A més el màxim edil ha anunciat a més que "la nostra intenció és oferir aquest espai perquè la Generalitat mitjançant el Servef puga oferir cursos de formació i conventirlo en un referent per a la comarca". Ros ha aclarit que la "destinació no pot ser un altre ja que l'edifici està distribuït per aules, algunes moblades i unes altres no".



L'edifici va finalitzar la seua construcció fa ara un any i després d'estar un any tancat l'Ajuntament ha decidit, "encara que no és 100 per 100 segur" destinar-ho a formació. Ros ha aclarit que "anava destinat a ser l'Escola Oficial d'Idiomes però com no anava a estar per a eleccions l'anterior govern del PP es va traure de la màniga l'espai de Montecarlo". La construcció de l'edifici va provocar una forta polèmica a Torrent, ja que el nou govern triat al maig no va tenir constància que s'estava construint des de febrer un edifici per a albergar l'aulari de l'escola oficial d'idiomes, que s'acabava d'instal·lar en MonteCarlo amb inversió municipal. A l'octubre de 2015 el PP ja va demanar que aquest espai es destinara a formació 5 mesos després que els socilaistas arribaren al govern de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.125.219

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.