Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 03 de Maig del 2017
ECONOMIA

L'Ajuntament presenta tres projectes de formació per a joves

Aquests programes formatius pendents d'aprovació per part d'Europa i Generalitat aniran destinats a 85 joves de la localitat d'edats compreses entre els 16 i 30 anys

L'Ajuntament ha presentat tres programes, dos a Generalitat i altre a la UE, d'inserción Laboral per a joves d'entre 16i 30 anys. El delegat d'economia, Andrés Campos, ha explicat que "l'Ajuntament espera que Europa accepte el seu programa que comptaria amb un Pressupost de vora 500.000 euros, dels quals l'Administració europea finançaria el 90%". Es tracta de cinc itineraris amb 15 joves cadascun durant sis mesos. En aquest temps rebrien formació en matèria tèxtil, hostelera o turística mitjançant d'una beca. La decisió es coneixerà al setembre d'enguany, segons ha aclarat Campos.

 

D'altra banda, l'ajuntament s'ha acollit a dues convocatòries del Servef. En total una mitja dotzena de persones titulades, principalment auxiliars administratius i administratius, que mai han tingut una ocupació anterior i on rebran un 60% del salari. L'altra, està destinada a tres persones, amb i sense titulació, per a serveis de tot tipus. Tots dos programes tindrien un any de durada i es finançarien a parts iguals per ambdues administracions amb un cost d'uns 50.000 euros cadascun. En total, Campos ha anunicat que l'Ajuntamnet va adestinarvora 600.000 euros en formació i empleo en la localitat, "tot i que cada volta des de el govern central ens fiquen més difícil contractar a treballadors". 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.125.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.