Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 03 de Maig del 2017

Pau Fernández s'alça amb el premi de piano Empare Fandos 

Els tres finalistes van realitzar un concert en el Conservatori Professional de Música, en un acte on es va decidir el nom del guanyador i es va fer lliurament dels premis.

Aquest cap de setmana el Conservatori Professional de Música de Torrent va acollir la VI edició del Concurs Nacional de Piano Empare Fandos. Un certamen biennal, organitzat pel Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Conservatori Professional de Música, que ha reunit a virtuosos pianistes nacionals i internacionals residents a Espanya. 


El divendres 28 d'abril es van celebrar les proves eliminatòries del concurs, i el dissabte 29 va tenir lloc la gala final, amb un acte de clausura i lliurament de premis. El concurs comptava amb 6 participants en la seua primera fase: Irene Cantos Pérez, Pau Fernández Benlloch, Mar Valor Navarro, Francisco José García Verdú, Juan José Lorenzo Egea i Jorge Nava Vásquez. Després de la realització de les proves davant un jurat qualificat i reconegut prestigi dins del panorama musical, format per Francisco Escoda Patró, Miriam Gómez Morán i Rafael Salines Tello.  Els tres finalistes, que van fer mostra del seu art davant el piano, van competir en la gala del dissabte per alçar-se amb la victòria. Va ser Pau Fernández, el que es va portar el primer premi i va atorgar al públic amb un concert que va tancar l'edició del 2017. En l'acte van estar presentes la regidora d'Educació, Patricia Sáez, la regidora de Medi ambient, Inma Amat, i el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell.


Els premiats, amb edats compreses entre els 17 i els 21 anys, han demostrat el seu talent i el futur musical que els espera. Els guanyadors han sigut: 
-    Primer Premi: Pau Fernández
-    Segon Premi: Mar Valor
-    Tercer Premi: Francisco José García


A més del reconeixement, els guardonats han obtingut una dotació de 2.500, 1.300 i 700 euros, respectivament segons l'ordre de classificació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.212.39.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.