Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 25 de Abril del 2017

El FSE Hispanic València Esport guanya 4 a 1al AECS Hospitalet

Després de sentir-se ninguneados en terres canàries l'equip necessitava retrobar-se amb la victòria per a mantenir les seues poques opcions d'estar en el més alt.

Els equips en la part alta, cada vegada van donant menys marge d'error i els punts que es queden en el camí, són cada vegada més difícils de recuperar per açò la victòria davant l'Hospitalet era molt important per a recuperar la tercera posició.

El partit des de l'inici ix amb un Hispanic molt ofensiu i amb un joc de pressió, asfixiant l'eixida del joc de les catalanes i avançant-se molt ràpid en l'electrònic gràcies al gol de Loti en el minut 3 i col·locar l'1-0, el domini torrentino segueix sobre el parquet però les ocasions no es materialitzen, les grogues també disposen de les seues oportunitats però van morint en l'àrea torrentina, les d'Angel en el minut 12 disposen d'una pena màxima que llança Loti però Maribel ho deté i en el minut 13, Laura fa el 2-0 després d'una jugada d'estratègia a l'eixida d'un córner, les combinacions hispàniques cada vegada són més contínues i efectives i en el minut 15 Nekane fa una bonica combinació amb Loti que mana una passada al segon pal perquè Laura mane l'esfèric a l'interior de la porteria, el 4-0 arriba en el minut 19 per mitjà d'una paret entre Neus i Loti que fa el seu segon particular, amb aquest resultat s'arriba al descans.

La segona meitat passa sense pena ni glòria entre tots dos conjunts que paguen car la falta d'efectius. Les de Carles amb prou faenes passat un minut després d'una pèrdua de les torrentinas escurcen diferències 4-1 gràcies al gol de Gisela, però la segona meitat pràcticament mor en aqueix mateix instant ja que es passa a un joc bastant imprecís i amb molt poques ocasions de gol.