Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 25 de Abril del 2017

L'Auditori acull el XXIII Concurs i Fira de Modelisme AMT

La trobada va estar amenitzada amb diferents activitats, com el premi especial dirigit a vehicles civils que han sigut llegenda del món de les competicions de rallyes

Torrent ha sigut la seu del  XXIII Concurs i la Fira de Modelisme AMT. Des del dissabte fins al diumenge, el Auditori ha acollit una mostra representativa del modelisme estàtic nacional i internacional, organitzada per l'Associació Modelistas de Torrent (AMT). Un gran nombre de persones, entre els quals es trobaven professionals i experts en la matèria, s'han acostat per a visitar l'exposició i gaudir de les maquetes d'avions, vaixells, camions, i altres reconstruccions històriques. 


La fira s'ha convertit en una cita anual en el calendari, ja que està formada de grans treballs únics i de qualitat fabricats a mà. Com a novetat en aquesta edició s'ha organitzat un concurs especial titulat: ‘Legends of Rallyes – European vs Japenese Cars’, que va comptar amb un premi dirigit a vehicles civils que durant diverses dècades han sigut llegendes en el món de les competicions de rallyes. 


Una altra de les novetats va ser la participació de l'empresa Pegàs Models, que com convidat d'honor, va exposar  un gran nombre de peces, així com una demostració de pintura a càrrec de Pietro Balloni. També es va presentar del lliure F.A.Q Diorames de Rubén González. Una guia amb informació detallada  que explica com construir diorames i ambientacions.


Els xiquets i xiquetes també van tenir un espai dedicat a ells i en el qual es van poder iniciar en el món del modalismo, amb un taller infantil de pintura de figures de la sèrie The SMIG Riders. A més, la plaça del Auditori va estar repleta d'una gran varietat de stands amb productes dedicats al món del modalismo, perquè els visitants pogueren adquirir qualsevol detall com a record de la fira. 


La fira va concloure el diumenge al matí amb el lliurament de premis als participants. Amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i Francesc Carbonell, regidor d'Atenció a les persones.

Pot consultar-se tots els esments i premis en la següent adreça electrònica: http://amttorrent.org/wp-content/uploads/2017/04/premios-amt-2017.pdf

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.85.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.