Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 25 de Abril del 2017

Torrent coneixerà a les seues Falleres Majors durant la nit de Sant Joan

El 22 de maig és l'últim per a presentar candidates a Cort d'Honor i Fallera Major. La promptitud de la data ve motivada per la celebració del campionat d'Espanya promesa d'atletisme que se celebrarà l'1 i 2 de juliol.

El cicle faller torna a començar i la Junta Local Fallera de Torrent prepara ja les falles de 2018 amb l'obertura del nou exercici, dins del com destaca l'acte d'elecció de les noves representants de la ciutat.

 

En el passat ple del OAM de Junta Local Fallera, l'últim de l'exercici 2017, es va fer pública la data per a l'elecció de les falleres majors de Torrent de 2018. El 22 de maig és la data límit de presentació de candidates per a començar el procés d'elecció, tal com marca el Reglament Faller, en vigor des de 2012. Així doncs, 9 candidates adultes i d'altres infantils és el contingent per a formar part de la Cort d'Honor, en el cas que se supere el nombre de candidates el jurat decidirà qui són les que finament formen part del grup definitiu en el qual també es trobarà la fallera major.

 

Ball de dates

El dissabte, 24 de juny, l'Àgora de Parc Central serà l'escenari en el qual es coneixeran els noms de les afortunades. Des de 2010 es realitza en aquest enclavament l'acte per la major capacitat d'espectadors, la comoditat d'aparcament i serveis. La promptitud de la data ve motivada per la celebració del campionat d'Espanya promesa d'atletisme que se celebrarà l'1 i 2 de juliol, tal com va fer pública la comissió delegada de la Real Federació Espanyola d'Atletisme, per la qual cosa l'esdeveniment faller ha d'alterar el dia de celebració.

 

Per la seua banda, el sopar de presentació de càrrecs de la Federació de Moros i Cristians es manté el 8 de juliol, però el sopar i revetla de Sant Joan, organitzada per aquesta entitat, s'avança al 17 de juny a causa de la coincidència de la celebració amb la nova data de l'elecció de les Falleres Majors.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.184.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.