Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 21 de Abril del 2017
FUTBOL

Última oportunitat per a l'ascens

Després de l'empat sense gols enfront d'Utiel en l'última jornada, els de Santi Marín van desaprofitar una excel·lent ocasió d'acostar-se als llocs de promoció i no pudieorn traure partit de la derrota del Vilamarxant en la seua visita al Barri del Crist

Una victòria del Torrent enfront de l'Utiel haguera deixat als taronja a tres punts de la zona d'ascens. No obstant açò, no va poder ser i el marcador no es va moure durant els 90 minuts. El primer tren passava de llarg i posava més difícils encara les coses per a l'equip torrentino que aquesta setmana haurà de cremar totes les seues naus enfront del Burjassot i sumar els tres punts, si o si. Els gualdimorats vénen de certificar matemàticament la seua permanència la passada jornada a costa del ja descendit Xiva (5-0) i arribaran sense pressió al feu torrentino. El Sant Gregorio tancarà la jornada 30 i els de Santi Marín sabran per endavant el resultat de la resta de rivals del grup. Independentment, al Torrent CF, en aquests moments 7º classificat amb 46 punts, solament li val la victòria si vol mantenir vives les seues opcions de lluitar per l'ascens. Un objectiu que aquesta temporada es antoja bastant car a aquesta altures i on l'equip taronja ha d'a més afrontar una complicada eixida, en la penúltima jornada, per a mesurar-se al Requena, actual líder del Grup II de Preferent.

 

Dues noves eixides en el club després de Setmana Santa 
Tant el lateral Baeza com el davanter Manu Gasent, tots dos titulars en l'anterior jornada, s'han sumat recentment al capítol de baixes. Si en anteriors setmanes van ser Emilio Ferrando i Adrián Roldán qui van abandonar el club, ara se sumen dues noves eixides i amb poc temps per davant per a poder sumar noves incorporacions. En principi, Santi Marín recupera al lesionat Yago i l'única baixa serà la del davanter Dani Saéz, absent quasi tota la temporada per lesió.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.137.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.