Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 21 de Abril del 2017
POLÍTICA

El PP arreplega signatures perquè l'Ajuntament pague la subvenció RECICLA

La subvenció RECICLA la va crear el Partit Popular en 2009 per a potenciar les bones pràctiques mediambientals i el reciclatge. Aquesta subvenció s'aplica a tots els usuaris d'Aigües de l'Horta i es redueix de la Taxa Metropolitana de Tractaments de Residus TAMER

La portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado ha oferit una roda de premsa en la qual ha denunciat que l'Ajuntament de Torrent no ha abonat als usuaris d'Aigües de l'Horta, la subvenció RECICLA en el rebut del primer trimestre de l'any. Per açò, ha anunciat que des del Grup Popular es va a arreplegar signatures de veïns per a presentar-les per registre d'entrada i que, l'equip de govern de Jesús Ros complisca amb el pressupost prorrogat en el qual s'aplica aquesta subvenció, dotada amb 625.000 euros a tots els usuaris que tenen sol·licitada la subvenció. Per a la portaveu dels populars, Amparo Folgado “l'alcalde està incomplint un acord plenari de forma unilateral i per un govern que no té la majoria en el Ple, gestionant el municipi sense pejsar en els veïns amb els diners dels torrentinos”.



La subvenció RECICLA la va crear el Partit Popular en 2009 per a potenciar les bones pràctiques mediambientals i el reciclatge. Aquesta subvenció s'aplica a tots els usuaris d'Aigües de l'Horta i es redueix de la Taxa Metropolitana de Tractaments de Residus TAMER. “Torrent és l'únic municipi de la comarca que aplica aquesta subvenció perquè els veïns vegen reduït l'import total” recorda Folgado. Per a Folgado “és lamentable que l'alcalde haja confós aquesta subvenció a les bones pràctiques mediambientals, amb una prestació social i haja deixat de subvencionar-la”. A més, també denuncia que “sent una subvenció aprovada, que té una dotació de 625.000 euros, no s'estiga aplicant i tampoc s'ha obert el termini perquè ho sol·liciten aquells veïns que encara no l'havien sol·licitat en anys anteriors”.



“Com en punts altres temes, l'alcalde passa per alt els acords plenaris i governa corrents, segons les ocurrències que li sorgeixen a cada moment, després d'anunciar que aquesta subvenció, l'està repensant” apunta Folgado. Des del Grup Popular, afirmen que “anem a defensar els drets dels ciutadans de Torrent i a exigir que s'aplique la subvenció RECICLA en el rebut de l'aigua, com en anys anteriors i, que s'abone en el pròxim rebut la quantitat corresponent al primer i segon trimestre, com està pressupostat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.48.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.