Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 21 de Abril del 2017

L'Ajuntament participa en el Pla Valencià d'Inclusió i Cohesió Social

Una trobada en el qual s'han tractat temes com les llistes d'espera de la comarca, les línies nominatives de subvencions, la possibilitat de negociar centres de dia i centres ocupacionals dels quals puga beneficiar-se la població torrentina i del futur de la inclusió social i nous projectes

El regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, ha assistit aquest matí com a representant del consistori torrentino a la reunió sobre el "Pla Valencià d'Inclusió i Cohesió Social". Una cita que ha tingut lloc en el Centre Cultural de la Beneficència de València, que el seu objectiu és aconseguir la promoció de l'autonomia personal, l'impuls i apoderament de les persones.  Es tracta d'un pla conjunt elaborat gràcies a les aportacions de diversos ajuntaments que pretén potenciar polítiques productives i positives basades en la igualtat i justícia social. Torrent ha sigut un dels municipis col·laboradors, ja que ha assistit a nombroses reunions i taules de treball que la Generalitat Valenciana ha anat organitzant en matèria de Serveis Socials i Dependència. Carbonell ha ressaltat la importància que "la meta final haja de ser que no hi haja cap tipus d'exclusió social".

 

En aquesta trobada, també s'han presentat les sis línies estratègiques que la Conselleria durà a terme, com són la inclusió sociolaboral, la garantia de prestacions, la garantia de protecció de drets i accés a serveis públic, la garantia de l'equitat i cohesió social, l'atenció a la infància i reducció de l'empobriment infantil i la lluita contra la feminització de l'empobriment. En la mateixa línia i amb la finalitat de continuar les converses periòdiques amb Conselleria, Carbonell s'ha desplaçat a València per a aconseguir millores per a la ciutat en matèria de diversitat funcional i malalts mentals. Una trobada en el qual s'han tractat temes com les llistes d'espera de la comarca, les línies nominatives de subvencions, la possibilitat de negociar centres de dia i centres ocupacionals dels quals puga beneficiar-se la població torrentina i del futur de la inclusió social i nous projectes. Un treball continu que realitza de forma constant el consistori torrentino i en concret l'àrea d'Atenció a les Persones per a millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i potenciant la igualtat i justícia social.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.16.116

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.