Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 19 de Abril del 2017

L'Ajuntament signa el nou contracte d'enllumenat públic

L'empresa s'ha adjudicat el servei de manteniment de l'enllumenat públic per un total de 17,5 milions d'euros en 15 anys amb l'objectiu de renovar l'enllumenat i modernitzar les infraestructures locals

Després de més de 3 anys, el contracte pel manteniment i modernització de l'enllumenat públic ja s'ha signat. En paraules de Andrés Campos, portaveu del govern socialista, "han sigut 3 anys complicats des que es va començar". El regidor que a més és responsable del departament de modernització de l'Ajuntament ha declarat que l'empresa adjudicatària del servei, AMESAPI, canviarà els 13.800 punts de llum de la localitat. Aquest nou contracte, segons informacions de Campos, "reduirà en un 70% el consum, el que suposa 2.100 euros per dia d'estalvi energètic i a més es pagarà una tarifa plana pel consum de llum. A l'any suposarà un total d'1.100.000 euros pel servei on està inclòs el consum, el manteniment i les despeses extraordinàries de festes al carrer a la llarga de tot l'any.

A més Campos ha anunciat que s'instal·larà tecnologia de banda ampla per a convertir Torrent en una smartcity i amb l'objectiu de poder controlar fanal per fanal. "Aquesta tecnologia només està instal·lada en Rivas-Vaciamadrid i gràcies a la seua instal·lació es podrà controlar els 2.000 fanals de la localitat". Aquesta tecnologia, segons el portaveu socialista "transformarà Torrent en la reducció d'emissions".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.210.213

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.