Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 19 de Abril del 2017
POLITICA

Ros: "La subvenció Recicla no s'ha eliminat, s'ha paralitzat"

L'alcalde, Jesús Ros, ha volgut desmentir les acusacions de Compromís en les quals afirmaven que aquesta subvenció, creada pel Partit Popular, per a fer front a la taxa TAMER no s'havia aplicat en el rebut de l'aigua d'aquest trimestre

"Que m'ensenye Compromís un document en el qual es diga que la subvenció Recicla s'ha eliminat" amb aquestes paraules l'alcalde Ros ha volgut respondre a les acusacions de Compromís en les quals li feien responsable de "retirar la subvenció Recicla". "No s'ha eliminat, està paralitzada perquè estem reflexionant que és el millor per a Torrent". El màxim mandatari ha reconegut que aquesta ajuda no s'ha aplicat en el rebut de l'aigua d'aquest trimestre "el que no significa que després es puga aplicar". Ros ha recalcat les raons d'aquesta "paralització". "Torrent es gasta en aquesta subvenció 625.000 euros, la qual cosa suposa per cada rebut, segons el seu consum, 16,40 euros a l'any o 35,00 euros a l'any aproximadament segons els seus càlculs. Diguen-me vostès si estos diners no es pot destinar a pagar les ajudes transporte a estudiants, a ajudes d'emergència en Benestar Social, a famílies nombroses, en atur o amb sous per baix del mínim interprofessional, per posar uns exemples".
 

Segons l'alcalde, Jesús Ros, s'està "obrint un període de reflexió i estem tractant d'esbrinar si aquesta ajuda compleix veritablement amb el nostre objectiu que és dur a terme polítiques per a persones". A més ha afirmat que aquesta decisió no la prendrà l'equip de govern "encara que podria fer-ho, la prendrà la Junta de Portaveus quan siga el moment". El màxim edil ha volgut recalcar que la subvenció recicla, que s'estava atorgant no arriba a una mica més de 4 euros en cada rebut trimestral de l'aigua, "tant és així que han sigut molt poques les persones que han acudit a les oficines d'aigües potables a preguntar per aquest assumpte, no arriben a 40 segons les meues informacions". "I torne a dir", ha insistit Ros, "arribat el moment i presa la decisió, si continuem amb la subvenció es podrà aplicar en següents rebuts, però vull deixar clar que no s'ha eliminat, aquesta decisió la prendrà la Junta de Portaveus".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.219.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.