Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 19 de Abril del 2017
SUCESSOS

Ros condemna el cas de violació del parc rosa

El jutjat de guàrdia de Torrent va ordenar aquest diumenge 16 d'abril presó provisional per a dos homes de 38 i 40 anys d'origen romanés per la presumpta violació d'una dona de 52 anys. Els fets van succeir en la voltants del conegut com a Pati Rosa situat a pocs metres de la Policia Local i de la parròquia de Montesión on feia solament un parell d'hores s'havia celebrat el Sant Enterrament del Divendres Sant

"Estic a disposició de la víctima" així ha volgut començar, l'alcalde Jesús Ros, l'encontra quinzenal amb la premsa local. El máxim edil ha condemnat "aquest terrible fet i tots els de aquestes característiques" a més de solidaritzar-se amb la víctima i posar-se a disposició "del que necessite". També ha volgut aprofitar per agrair  "l'actitud i el treball" de la Policia Local i la col·laboració de la Policia Nacional. "Aquests fets no haurien de produir-se mai però si es produeixen, hem d'estar a l'altura i açò significa estar al costat de la víctima i agrair l'actuació de la categoria, tenint en compte que era la seua obligació". La violació es va produir en la matinada del dissabte en l'anomenat Pati Rosa, un espai obert al costat de l'Hort de Trènor i enfront de la parròquia de Monte-Sión. 

 

Segons fonts municipals, els fets van ocórrer sobre la quatre de la matinada prop del Pati Rosa enfront de l'església parroquial de Monte-Sión on solament unes dues hores abans havia finalitzat la processó del Sant Enterrament. Els acusats haurien abusat de la dona que va començar a cridar. Després de ser alertada per un ciutadà, un agent de la Policia Local que està a uns metres del lloc va acudir al lloc i amb ajuda de diversos agents va aconseguir reduir al presumpte agressor. Més tard, la Policia Nacional va detenir al segon individu implicat també en l'agressió sexual.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.187.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.