Dimarts, 18 de Abril del 2017
FUTBOL

l'Hispanic perd davant el Preconte Teide

Les decisions arbitrals acaben amb l'equip torrentino que perd per 2-4

La igualtat entre els quatre primers de la lliga és palpable, sobretot la disputa entre les de Llamas i Angel, es ve comprovant des de la passada temporada amb partits igualadísimos, la passada temporada les torrentinas van derrotar a les canàries per la mínima, el partit de tornada en canàries va ser per a les de flames, amb jocs paral·lels, la present temporada a Torrent el partit d'anada acabe en taules. La volta d'aquest cap de setmana s'esperava un altre partit igualadísimo i així ha sigut, però una persona estava disposada a evitar que aqueixa igualtat es produïra i un dels col·legiats s'ha encarregat d'açò, evitant que l'equip torrentino poguera portar-se alguna cosa positiu de l'insular canari, el Sr. José Sánchez Alonso s'ha encarregat de provocar un assetjament i enderrocament des que les valencianes han empatat a dues la trobada i han pres el domini del mateix, dos col·legiats sobre el parquet però solament un d'ells semblava tenir xiulet, però sempre contra el mateix equip, segons declaracions arribades des del Hispanic.

“El Preconte Telde, té qualitat més que demostrada per a guanyar aquestes trobades, com perquè un cavaller com aquest senyor, pretenga entelar una victòria que perfectament es podia haver decantat igualment del costat canari, sense el seu protagonisme i no entelar el gran treball de les xiques de Roberto que han desenvolupat sobre el parquet del Centre Insular”.L'equip torrentino d'haver-se portat els tres punts a València podria haver posat a les canàries en perill els llocs de promoció, el Hispanic es podria haver posat amb 49 punts a tres de Telde, però les valencianes estan a costa de la decisió que prenga el T.A.S, sobre el contenciós que tenen sobre el cas dels punts concedits per la federació a equips que no van jugar contra Faycan en la primera meitat entre ells Telde i Palau, perjudicant a Bisontes i a les pròpies torrentinas, ja que si concedeixen els tres punts a les de Torrent hagueren pogut igualar a les canàries amb un possible golaberatge a favor.

L'inici de la trobada va començar amb les grogues més intenses i millor posicionades sobre el parquet, sent les canàries les primeres a disposar d'ocasions per a avançar-se, Judit Dámaso en el minut 3 va fer l'1-0, després d'un córner en jugada d'estratègia, el 2-0 no es va fer esperar ja que en el minut 4 l'esfèric colpeja en la mà d'una jugadora torrentina i el col·legiat no dubta a assenyalar la pena màxima, llança Cris i marca, l'avantatge en el lluminós els va donar la serenitat necessària per a moure la pilota al seu antull. Atacs llargs que sempre acabaven amb una ocasió clara i sense amb prou faenes inquietar-se en defensa. En el meridià de la primera meitat Angel fa modificacions i les torrentinas comencen a igualar el joc i a respondre amb ocasions clares, en el minut 11 Neus combina amb Mike i la rossa italiana fa el 2-1, les canàries comencen a sentir-se incomodes davant l'alta pressió i el joc ràpid que exerceixen les valencianes, però malgrat la igualtat en joc i ocasions l'electrònic arriba al final dels primers 20 amb el resultat del 2-1 de l'electrònic.

La segona meitat comença com acaba la primera meitat amb joc intens i igualat, joc llarg i intentant obrir les defenses però les ocasions van caent més fruit de robatoris de pilota i errors en passades que del propi joc, les defenses es van imposant als atacs el partit segueix molt obert però no hi ha ocasions molt clares fins que l'equip torrentino en el minut 12 dóna un canvi al partit, després d'una jugada per banda de Nekane que passa a Laura i posa el 2-2 en l'electrònic, des d'aquest moment comença un altre partit, les visitants es creixen i van prenent més protagonisme que les illenques, des d'aquest moment el protagonisme ho pren el Sr. Sánchez Alonso amb el seu particular concert de xiulet i targetes contra el quadre valencià, la qual cosa en costat canari era una falta normal en el costat valencià era motiu de targeta, de fet amb el 2-2 i quan més estrenyien les valencianes el Sr. Sánchez Alonso xiula falta a l'equip torrentino i trau la segona groga a Nekane.

La millor del quadre visitant fins a aqueix moment, des d'aquest moment les d'Angel juguen amb una menys quasi cinc minuts, les de Roberto Llamas no poden amb l'equip de Torrent malgrat la superioritat, damunt les torrentinas es veuen obligades a jugar en atac amb portera jugadora, però en el minut 38 una altra rigorosa falta en contra de les torrentinas a la vora de l'àrea fa que Judit Dámaso faça el 3-2 en superioritat, les valencianes amb una menys tenen una altra ocasió d'empatar, però el súmmum dels súmmums arriba en el minut 39 després d'una jugada d'atac torrentino, la defensa canària buida cap a la porteria valenciana desguarnecida la portera jugadora corre agafa la pilota amb la mà i el Sr. Sánchez Alonso xiula cessió, armant-se una mica de lio i moltes protestes del quadre valencià, amb aquesta falta en superioritat la canària Muni va fer el 4-2 definitiu.