Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 17 de Abril del 2017
SUCCESSOS

Dos homes, acusats de violar a una dona la nit del Divendres Sant

El jutjat de guàrdia de Torrent va ordenar aquest diumenge 16 d'abril presó provisional per a dos homes de 38 i 40 anys d'origen romanés per la presumpta violació d'una dona de 52 anys. Els fets van succeir en la voltants del conegut com a Pati Rosa situat a pocs metres de la Policia Local i de la parròquia de Montesión on feia solament un parell d'hores s'havia celebrat el Sant Enterrament del Divendres Sant.

Havia eixit a vore la processó del Divendres Sant, i eixa mateixa nit hauria sigut violada. Pel que sembla, la dona, havia conegut en un pub de la ciutat a dos homes, i passades les 4 de la matinada aquests habrian intentat violar-la en els voltants de la parròquia de Montesión, on a penes dues hores abans s'havia celebrat el final de la processó del Sant Soterrament de la Setmana Santa Torrentina. La dona de 52 anys s'hauria resistit i cridat el que va cridar l'atenció dels veïns. Un agent local que es trobava prop de la comisaría de Policía Local a menys de 100 metres del Pati Rosa va ser el primer a arribar al lloc del succés al que es van sumar després més efectius per a detenir a un primer sospitós, i més tard al segon.
 

El jutge d'Instrucció número 2 de Torrent, en funcions de guàrdia, va enviar aquest diumenge a presó als dos homes de 38 i 40 anys d'edat, tots dos de nacionalitat romanesa, acusats de violar la dona que havien conegut poc abans. El jutge va ordenar presó després d'examinar l'atestat policial, en el qual s'inclouen mostres biològiques de tots dos sospitosos, obtingudes en l'exploració de la víctima i en la inspecció ocular del lloc de la violació, així com en la roba de la víctima. La dona, que estava molt nerviosa i presentava signes visibles d'haver patit una violació, va presentar una denúncia i va ser reconeguda pel forense de guàrdia.
 

Segons fonts municipals, els fets van ocórrer sobre la quatre de la matinada prop del Pati Rosa enfront de l'església parroquial de La nostra Senyora de Muntanya Sión a Torrent on solament unes dues hores abans havia finalitzat la processó del Sant Enterrament. Els acusats haurien abusat de la dona que va començar a cridar. Després de ser alertada per un ciutadà, un agent de la Policia Local que està a uns metres del lloc va acudir al lloc i amb ajuda de diversos agents va aconseguir reduir al presumpte agressor. Més tard, la Policia Nacional va detenir al segon individu implicat també en l'agressió sexual.

 

Policia Lesionat

Trencament fibrilar en el bíceps femoral de la cama esquerra és la lesió que manté apartat del servei al policia local que va aconseguir detindre, en la matinada del passat dissabte, a un dels dos homes que van violar a una dona en el conegut com a parc rosa, segons han informat fonts municipals. El presumpte delinqüent va tractar de zafarse, la qual cosa va obligar al policia a forcejar amb ell fins que va aconseguir reduir-ho, la qual cosa li va causar ela lesió que li manté encara de baixa. Una vegada reduït, i ja amb l'ajuda de l'un altre policia, el suposat agressor va ser emmanillat, després de la qual cosa va ser lliurat als agents de la Policia Nacional que es van incorporar en aqueix moment al servei

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.144.81.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.