Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 10:09:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 07 de Abril del 2017
FUTBOL

La lluita per l'ascens passa pel Sant Gregori

El Torrent CF encara en el seu estadi dues jornades clau per a l'objectiu de l'ascens que, després de dues victòries consecutives, mantenen al conjunt taronja amb opcions matemàtiques d'acabar entre els tres primers

Aquest diumenge a les 18:00 h. els de Santi Marín reben a l'Utiel (tres punts per darrere en la taula) i, després de l'aturada de Setmana Santa, serà el Burjassot qui visite Sant Gregorio el diumenge 23 d'abril. Fa amb prou faenes tres setmanes, després de la dolorosa derrota de l'equip en la seua visita a Riba-roja de Túria (4-1) i amb un bagatge de cinc trobades sense aconseguir la victòria, el club prenia la decisió de destituir a David Sanz com a entrenador. L'aposta del club per a fer-se càrrec de l'equip la resta de jornades va ser Santi Marín, tècnic del filial fins a aqueix moment i home de la casa; que la temporada anterior ja havia acompanyat a l'equip, com a segon, al costat de Toni Jareño. 

 

Es va complir el tòpic futbolístic de ‘entrenador nou, victòria segura’ i l'equip es va imposar a l'Alginet (3-1) en el debut de Santi Marín al capdavant del primer equip. La setmana passada la victòria per la mínima en el desplaçament a Discòbol-La Torre va permetre a l'equip tornar a somiar amb l'ascens. Mancant sis jornades per al final del campionat, actualment, el Torrent CF ocupa la sisena posició, amb 45 punts, a sis de distància dels llocs de promoció que tanca, en aquests moments, el Vilamarxant.  Aquesta setmana l'Utiel visita el Sant Gregorio, diumenge a les 18:00 h, en un duel vital de cara a les aspiracions dels torrentinos per mantenir vives les seues opcions de play-off. El conjunt utielano ve de golejar al Burjassot (4-1), precisament el pròxim rival que visitarà el Sant Gregorio després de Setmana Santa, i ocupa la vuitena posició amb 42 punts, a tres del Torrent Cf. 

 

Possibles reforços després de les dues recents eixides del club
Santi Marín disposa al complet de tota la plantilla per a la trobada. Una plantilla en la qual, des del club, no descarten incorporar alguna novetat abans de final de temporada. Sobretot, tenint en compte que aquesta mateixa setmana es confirmaven les baixes de dos migcampistes arribats a principis d'estiu. Tant Emilio Roldán com Adrián Roldán, que van arribar aquest estiu de la mà de David Sanz han causat baixa en l'equip taronja deixant oberta la possibilitat d'incorporar algun reforç per a la línia medul·lar.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.122.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.