Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 07 de Abril del 2017

Els col·legis públics de Torrent aproven la jornada contínua

Els pares i mares han votat a favor d’esta mesura, perquè les classes acaben a les 14.00 h, però mantenint el servei de menjador i les activitats escolars fins a les 17.00 h

Esta setmana els col·legis de Torrent votaren per a decidir la implantació de la jornada contínua en els centres educatius. Després del recompte de vots, els col·legis  Antonio Machado,  Sant Pasqual,  Mare de Déu del Rosari,  El Molí,  Sant Joan Baptista i Les Terretes es sumaran al grup de col·legis torrentins que ja han gaudit de la jornada contínua durant el curs 2016-2017. 


 
Amb un 65 % per cent de vots afirmatius i una participació entorn del 75 % del cens, els pares han decidit aprovar esta jornada, que pot ser molt beneficiosa per a l’alumnat, ja que permetrà combatre l’absentisme escolar i l’exclusió social. La regidora d'Educació, Patricia Sáez, ha destacat la importància que les famílies disposen d’un major temps per a estar junts. “La participació en la consulta per part dels pares i mares és una mostra de la col·laboració i importància que hi ha entre l’Administració i les famílies, per a conciliar la vida professional amb la familiar”, ha assenyalat la regidora.

 

Amb la nova mesura, els col·legis acabaran les classes escolars a les 14.00 hores, com ja fan durant este curs el CEIP Federico Maicas, el CEIP Lope de Vega, el CEIP Joan XXIII i el CEIP Miguel Hernández. A més, es mantindran actius els serveis de menjador i les activitats escolars fins a les 17.00 hores, les quals són gratuïtes per a totes les famílies. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.192.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.