Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Divendres, 07 de Abril del 2017

Guillermo Baró, campió d'Espanya en natació adaptada

Ha guanyat dos medalles de plata i el rècord d’Espanya Junior en 50 m amb 33:13 s i 100 m papallona amb 01:16 s en l’últim campionat de natació adaptada.

Guillermo Baró Andreu, nadador del Club de Natació Barracudas Torrent, ha aconseguit dos medalles de plata i el rècord d’Espanya Junior en 50 m amb 33:13 s i 100 m papallona amb 01:16 s en l’últim campionat de natació adaptada, celebrat a Oviedo, i corresponent al Campionat d'Espanya en categoria absoluta. Amb estes victòries, l’esportista s’ha convertit en el campió d'Espanya de la Comunitat Valenciana en natació adaptada.

A més, Guillermo continua acumulant triomfs, com els del Campionat de Dos Hermanas (Sevilla), on va guanyar una medalla d’or i tres de plata i va aconseguir el rècord d'Espanya Junior en 50 m i 100 m papallona en piscina de 25 metres.

El nadador continua entrenant amb seu entrenador Rafael Mejías, ja que ha d’aconseguir el màxim nombre d’èxits possibles per  a poder lluitar pel següent objectiu: el Campionat d'Europa que se celebrarà a Berlín. Les possibilitats d’assistir a este campionat són moltes, ja que en 200 m papallona es troba 2 s per davall del mínim que exigixen per a competir.