Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 05 de Abril del 2017

Sanitat deixa el Centre d'Especialitats sense seguretat a les vesprades



Folgado: “els treballadors es mostren preocupats, ja que amb tot l'edifici buit i solament una o tres consultes obertes, qualsevol persona pot accedir a l'edifici i als aparells del Centre de Salut”.

Usuaris i treballadors del Centre d'Especialitats del carrer Sants Patrons de Torrent, han contactat amb el Grup Popular de Torrent per a denunciar que des de fa uns dies, Sanitat ha retirat al vigilant de seguretat, que ha realitzat aquest servei durant 25 anys.

 
El vigilant, pel que sembla, ha sigut traslladat a un altre centre en la localitat de Xirivella, deixant a Torrent sense servei de vigilància a les vesprades. El Centre d'Especialitats de Torrent, solament té obertes tres consultes a les vesprades i els divendres solament obri una consulta en tot l'edifici de Sants Patrons. La portaveu dels populars, Amparo Folgado lamenta que “pacients, metges i infermers es queden sense vigilància de seguretat en un edifici quasi buit a aqueixes hores”.

 
Segons ha pogut saber el Grup Popular, “els metges i infermers han transmès les seues queixes a l'adreça d'àrea i actualment estan redactant un escrit de queixa formal, perquè veuen perillar la seua seguretat i integritat física en cas d'agressió”.

 
A més, “s'ha fet signar als sanitaris una fulla de protocol que hauran d'emplenar en cas de violència en la consulta” lamenten els populars. També han rebut el malestar d'aquests treballadors que “es mostren preocupats, ja que amb tot l'edifici buit i solament una o tres consultes obertes, qualsevol persona pot accedir a l'edifici i als aparells del Centre de Salut”.

 
La portaveu del PP, Amparo Folgado espera que “no hi haja més retallades en sanitat ni en la vigilància en el Centre d'Especialitats de Torrent i es puga tornar a la situació anterior en la qual sí hi havia vigilància a les vesprades”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.224.100.102

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.