Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 05 de Abril del 2017

Cs Torrent demana solucions als conflictes en l'àrea d'esplai caní

Des del dia 11 de març fins hui,  malgrat el curt recorregut de temps, ens fem ressò  dels usuaris d'aquest complex, de tot tipus de queixes, les quals van “in crescendo” i generant asprors.

Des de Cs Torrent ens congratulàvem davant l'engegada  una nova àrea  d'esplai caní, demandat pel nostre grup, situat en el carrer Albaida, el qual, per les seues dimensions i ubicació, donarà  cobertura a la gran demanda de veïns propietaris de cans del nostre municipi i voltants.


 
Des del dia 11 de març fins a hui,  malgrat el curt recorregut de temps, ens fem ressò  dels usuaris d'aquest complex, de tot tipus de queixes, les quals van “in crescendo” i generant asprors. Davant aquesta situació, la qual va encaminada a  derivar en enfrontaments entre propietaris de cans, volem manifestar aquestes inquietuds i instar a la regidoria responsable a implicar-se i manifestar la seua voluntat per a solucionar-ho.


 
D'una banda, i atès que el terreny té herbes i mala herba, cap la possibilitat que les paparres trobe el seu hàbitat ideal, podent contagiar als cans que gaudeixen del seu moment de llibertat i joc, la solució passaria per una desinfecció/sulfatado no agressiva per als animals.


 
Pel que fa a la convivència entre races diferents, entre elles PPP (gossos potencialment perills), els amos de cans amb dimensions més reduïdes, tenen les seues reticències sobre soltar-los en aquest complex per temor a patir agressions. Aquest tema és transcendental, des de Cs considerem que l'espai caní no ha de ser fragmentat, però sí posem de manifest que cada propietari ha de ser responsable del seu animal, per a açò conviu amb ell i coneix el seu caràcter, sabent per endavant si és susceptible d'acudir a espais concorreguts per tot tipus de raça i actuar cívicament. Atès que aquest punt és vital, sí instem a la regidoria responsable a sol·licitar  presència policial i aleatòriament, policia de paisà.


 
Usuaris de cans de l'àrea d'esplai  Parc Central, han  sol·licitat en nombroses ocasions una neteja més exhaustiva de la femta així com una desinfecció amb major freqüència.

 

Finalment, des de Cs hem  demanat que l'Ajuntament facilite borses de recollida de femta a tots els propietaris de cans que estiguen censats, a causa de la falta de borses, ja siga pel seu mal ús, no existeixen en la majoria dels dispensadores.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
184.72.135.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.