Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 04 de Abril del 2017

El PP denuncia el tancament del bar de Verge del Olivar

Folgado: “a 15 dies de finalitzar la concessió existent, van aprovar la convocatòria deixant a centenars d'usuaris sense servei de cafeteria, fins que es torne a concedir la gestió d'aquest servei”.

Els majors de Torrent que assisteixen diàriament al Centre de Proximitat Verge del Olivar, situat en el Centre Històric de Torrent, no compten amb el servei de cafeteria des del passat 31 de març de 2017.

 
La portaveu del Grup Popular, Amparo Folgado ha afirmat que “una vegada la mala gestió i la falta de planificació del govern socialista, deixa als centenars d'usuaris de Verge del Olivar, així com als veïns i usuaris del Centre d'Especialitats de Sants Patrons sense el servei de cafeteria que ha estat oberta des de la seua obertura en 2011”.

 
Folgado critica el retard a obrir la convocatòria per a la contractació de l'explotació del Bar-Cafeteria que es va aprovar en Junta de Govern Local, el passat 13 de març de 2017. La portaveu dels populars afirma que “a 15 dies de finalitzar la concessió existent, van aprovar la convocatòria deixant a centenars d'usuaris sense servei de cafeteria, fins que es torne a concedir la gestió d'aquest servei”.

 
En la porta de la cafeteria, hi ha penjat un cartell en el qual s'indica que com a mínim estarà un mes tancada fins a la nova concessió. Els populars assenyalen que “hi ha persones majors que assisteixen diàriament a menjar al centre, gràcies al preu reduït del menú, sent en molts casos persones que viuen soles o amb mobilitat reduïda i que ara, no podran acudir al seu centre de proximitat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.234.55.154

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.