Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 03 de Abril del 2017

La Policia Nacional deté a Torrent a un altre home per apunyalament

El ferit amb dues ferides incisas en el costat dret va ingressar en la UCI d'un hospital amb lesions greus

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 24 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus després d'apunyalar la matinada del dissabte a un altre home en els voltants d'un bar a Torrent. La víctima, amb dues ferides incisas en el costat dret, va ingressar en el la UCI d'un hospital de València amb pronòstic greu. Un ciutadà del fet va tractar de donar-li abast.
 
 
Els fets han ocorregut sobre dos quarts de sis de la matinada del dissabte en una zona d'oci de Torrent quan un jove hauria apunyalat a un altre en el costat dret, fugint a continuació a tota velocitat amb un cotxe. Un ciutadà va seguir al sospitós amb el seu propi cotxe per a tractar de donar-li abast.
 
 
Els agents van acudir immediatament al lloc de l'agressió i van localitzar a un home en el sòl amb almenys dues ferides incisas en el seu costat dret, cridant immediatament als serveis sanitaris que van acudir al lloc i van traslladar a un hospital al ferit a causa de la gravetat de les ferides. La víctima va ingressar en la UCI amb pronòstic greu.
 
 
Els policies van esbrinar que, pel que sembla, el ferit i el sospitós es trobaven a l'interior d'un bar i després d'eixir a l'exterior, es va iniciar una discussió  que va derivar en una baralla durant la qual l'agressor hauria apunyalat en dues ocasions a la víctima, fugint ràpidament del lloc.  Els investigadors van esbrinar la identitat del sospitós i ho van detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus.

 

Controls rutinaris 
Durant aquesta setmana agents de seguretat ciutadana han realitzat diversos controls rutinaris en diferents punts de Torrent en els quals s'han intervingut més de 20 armes blanques en el període de cinc dies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.107.96

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.