Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 03 de Abril del 2017

Torrent serà seu de la semifinal nacional del festival MusicAula

Una trobada que potencia el valor de la música en col·legis i instituts dirigida a grups de música formats per estudiants

El pròxim 29 d’abril, la ciutat de Torrent es convertirà en la seu d’una de les semifinals del festival MusicAula, una trobada que potencia el valor de la música en col·legis i instituts. El festival està dirigit a grups de música formats per estudiants que tinguen entre 13 i 25 anys. 

 


En una primera fase, es triarà un total de 25 semifinalistes en representació de 25 col·legis o instituts de tot el territori nacional per a participar en les diferents semifinals que se celebraran en cinc localitats de tot Espanya durant els mesos d’abril, maig i juny. De cadascuna de les cinc àrees geogràfiques, solament un grup passarà a la final, que tindrà lloc en un escenari important de Madrid. 

 


El termini d’inscripció per a participar en la vuitena edició del festival MusicAula està obert fins al pròxim 10 d’abril i es pot formalitzar a través de la pàgina web http://www.musicaula.com/. L’objectiu d’este festival és oferir als joves amants de la música una trobada única on compartir les seues inquietuds amb altres participants, amb l’oportunitat de donar-se a conéixer i desenvolupar la seua carrera artística, a més de viure una experiència extraordinària, potenciar el seu talent i, qui sap, donar el salt a una carrera professional. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.202.224

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.