Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de Març del 2017
FUTBOL

Santi Marín retorna la victòria al Torrent

A mitjan març es va conèixer al notícia de la destitució de David Sanz com a entrenador ja que l'equip es trobava a nou punts dels llocs de promoció i el Torrent no havia guanyat un partit en cinc jornades. Amb el jove torrentino en la banqueta l'equip ha aconseguit guanyar 3-1 a l'Alginet a casa

L'arribada del torrentino, Santi Marín, a la banqueta del Torrent no ha pogut ser millor. L'equip va guanyar a l'Alginet en el camp del Sant Gregori 3- 1 gràcies al doblet de Manu Gasent i al gol en la primera meitat de Pedro. Segons Marín, "és important començar amb una victòria ja que dóna confiança a l'equip que venia d'una ratxa de cinc jornades sense vèncer". Encara queden set jornades per davant en la lliga de preferent, i la idea del mister torrentino és “pensar en la següent jornada. Encara que sona a tòpic, nosaltres anem a anar partit a partit. A partir d'ací, la competició anirà marcant setmanalment com és el nostre objectiu com a club. Ara la nostra concentració no va més enllà d'eixir a jugar la pròxima jornada amb la intenció de guanyar al Discòbol, cosa que no serà fàcil perquè és un gran rival que està competint molt bé les últimes jornades”.
 

Respecte al pròxim enfrontament, el Torrent visitarà al Discòbol-La Torre el dissabte 1 d'abril a les 16:00 hores. El rival és quinzè amb 31 punts i cerca certificar la seua permanència una temporada més en aquesta categoria. Els jugadors de l'equip de Marín afronten la trobada “com cada partit, l'objectiu és la victòria i anirem a per ella. El rival està barallant per altres objectius, i encara que té un avantatge important, segur que ens posa les coses difícils, més tenint en compte que es juga en la seua casa i davant la seua afició”. El cos tècnic compta amb el dubte de Yago per a preparar el xoc. El Torrent setè amb 42 punts, a sis punts del tercer classificat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.166.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.