Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de Març del 2017
FUTBOL

Hispanic perd 5-3 front el Fs Eixample

Derrota dura i amarga que deixa a les de Torrent quartes a sis i vuit punts dels llocs de promoció en poder de Femisport i Preconte, per contra les de Cinto García s'afermen en una còmoda cinquena plaça amb 38 punts.

El desplaçament de l'equip torrentino a terres catalanes s'ha convertit en un dur frenazo en les aspiracions de les pupil·les d'Angel, que han caigut després d'un partit amb molts errors i poc encert en el Pavelló del col·legi Monestir de Santa Isabel, davant el FSF Eixample que ha realitzat una trobada més completa que les torrentinas.
La trobada va començar amb un equip taronja molt seriós i ambiciós, prenent el ritme del partit i avançant-se en el minut 4 gràcies a un gol de Paula 0-1, després d'una bonica paret amb Loti, les valencianes controlen el partit però les rojinegras també disposen d'ocasions que Marga atalla amb seguretat i en el minut 11, Loti mana una passada en profunditat a Nekane que controla i fa el 0-2, les de Cinto García lluny d'enfonsar-se es bolquen a remuntar l'electrònic i en el minut 15, roben l'esfèric i Marta mana la pilota per l'esquadra per a fer l'1-2, es trau de centre nou robatori de pilota i Roser empata la trobada, les torrentinas queden tocades i el joc passa a ser de les locals que mancant 30 segons s'avancen en l'electrònic per mitjà d'Anna, resultat amb el qual s'arriba al descans.

Després de la represa les d'Angel segueixen sense trobar la concentració i en el minut 22 Marta fa el 4-2, les visitants segueixen cercant el rumb però malgrat el bon joc segueixen xocant davant un equip seriós i ordenat, malgrat tot les d'Angel disposen de diverses ocasions per a escurçar diferències però la sort en aquest partit estava lluny del quadre valencià i en el minut 35 es fan un gol en pròpia meta i deixen l'electrònic 5-2, les d'Angel segueixen lluitant i en el minut 36 Romina fa el 5-3, amb el qual s'arriba al final del partit. Derrota dura i amarga que deixa a les de Torrent quartes a sis i vuit punts dels llocs de promoció en poder de Femisport i Preconte, per contra les de Cinto García s'afermen en una còmoda cinquena plaça amb 38 punts.