Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de Març del 2017
TRADICIONS

Torrent celebra la festivitat de Sant Antoni

Aquesta cita que se celebra anualment en el mes de febrer, va quedar ajornada a causa del temporal de pluja durant aquest mes en la nostra ciutat

La parròquia de Monte-Sión va acollir la celebració en honor a Sant Antonio Abad amb la tradicional benedicció dels animals. Aquesta cita que se celebra anualment en el mes de febrer, va quedar ajornada a causa del temporal de pluja durant aquest mes en la nostra ciutat. Tots els torrentins i els veïns d'altres ciutats properes es van reunir a les portes del convent per a beneir als seus animals entre els quals vam poder trobar a gossos, gats, tortugues i ocells. Els animals de gran grandària com a cavalls, egües o ponis van passejar al costat dels seus amos des de la parròquia, passant pel carrer Sant Pere Alcántara fins a la calle Pare Méndez, on van ser beneïts en un lloc habilitat per al seu pas. 

 

Aquest acte va explicar a més amb la presència de les associacions d'animals torrentinas SOS Peludetes, El meu món i ADAT que van participar en el mateix i van muntar els seus stands als afores del convent.  No va voler faltar a aquesta celebració, que ha reunit a centenars de torrentinos i torrentinas i les seues mascotes, l'alcalde Jesús Ros acompanyat per gran part de la corporació municipal. La cita es va clausurar amb un esmorzar a càrrec dels organitzadors de l'acte qui també van fer lliurament als participants d'una estampa de Sant Antón, patró dels animals. A més a més per primera vegada, Tele Torrent va retransmetre aquest acte en directe des de la seua página de facebook amb un éxit de visites amb més de 3.000 visualitzacions i creixent. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.8.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.