Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:41:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dissabte, 25 de Març del 2017
POLITICA

El jutge del Cas Uniformes demana la compareixer a 4 testimonis a petició del PP

Un oficial de Torrent que va presidir el comitè de valoració del vestuari està entre els quals declararà el 17 de maig a les 11:45 en el jutjat nombre 2. També es dirà a l'empresa que es va queixar d'irregularitats i el líder del sindicat CC.OO que va afirmar que hi havia còpies del plec circulant abans que s'aprovara. El magistrat que porta la instrucció del cas també ha cridat a declarar com a testimoni a la directora del IVASPE.

La instrucció del Cas Uniforme contínua a pesar que es tancara la comissió informativa municipal que va assenyalar com a responsables a l'intendent de la policia i regidor de Seguretat, així com a la regulació de la Generalitat en aquest aspecte. El jutge Jorge Martínez Ribera ha citat a declarar en qualitat de testimonis a les primeres quatre persones que ha sol·licitat el representant legal del Partit Popular, que va anar el grup que va portar l'assumpte a la Ficalía Anticorrupció, després de constatar algunes contradiccions en la comissió de recerca municipal, que obra des de fa mesos a poder del jutge que porta el cas.



Els quatre primers testimonis seran la directora del IVASPE, Angeles Navarro; l'intendent de Policia Local Juan Antonio Riquelme Botifora, que era el president del primer comitè de valoració de les peces; el representant del sindicat Comissiones Obreres (CCOO) en la comarca, Julio Conesa; i el empesario de la signatura SATARA que es va queixar per l'incompliment del plec de condicions.



La licitació de les peces es va produir a la fi de 2015 però va ser paralitzada finalment i anul·lada el passat estiu ja que s'incloïa certes peces de colors no autoritzats expressament pel decret autonòmic que els regula. El cas va arribar fins i tot a la Generalitat on PODEM va denunciar l'incompliment dels decrets de forma sistemàtica per molts Ajuntaments.



Segons fonts del PP, el jutge ha va cridar fa dos mesos a declarar a un dels secretaris municipals, i ara prestaran declaració la directora de l'Institut Valencià de la Seguretat Pública (Ivaspe), Ángeles Navarro Gosálvez. Els populars considera que hi ha contradiciones perquè negava que hi haguera un esborrany però la setmana passada el director General, José María Ángel, va reconèixer la setmana passada en els Corts que si que existia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.12.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.