Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 24 de Març del 2017
CULTURA

Eugeni Alemany arriba de la mà dels Comilitons

La Filà Els Comilitons, que enguany ostenta la Capitania Cristiana, ha posat en marxa el I Comilitons Comedy, un festival d'humor i monòlegs per a les nits de divendres del mes de març.Una proposta que busca dotar de bon rotllo i d'activitats diferents a les habituals que s'organitzen des de les festes de moros i cristians a Torrent

Coneguts com són pel seu sentit de l'humor, la Filà Els Comilitons, que enguany ostenta la Capitania Cristiana, ha posat en marxa el I Comilitons Comedy, un festival d'humor i monòlegs per a les nits de divendres del mes de març. Una proposta que busca dotar de bon rotllo i d'activitats diferents a les habituals que s'organitzen des de les festes de moros i cristians a Torrent.

 

En esta primera edició, que espera consolidar-se, el Comilitons Comedy duu fins a Torrent a dos referents de la nova comèdia valenciana com són Eugeni Alemany, el divendres 24 de març, i Óscar Tramoyeres, el 31 de març. Més concretament, esta nit a les 20:00 i 22:30 actuarà Eugeni Alemany al Salón Parroquial després de prop de dos anys sense actuar a Torrent. L'actor i presentador de Sueca, conegut per la seua participació en "Caiga Quien Caiga", "Trau la llengua" i per promoure la #PaellaEmoji, presentarà un espectacle ple d'ironia i improvisació.

 

Des de Els Comilitons, ens confirmen que, a hores d'ara, encara queden algunes entrades per als espectacles d'esta nit, encara que no moltes. Es poden adquirir les entrades del I Comilitons Comedy al Bar La Plaça, al mail gelanm@gmail.com o una hora abans de les actuacions a la taquilla.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.100.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.