Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 24 de Març del 2017

Cs Torrent i Servi Taxi, un exercici de coresponsabilitat

Nostra més sincera enhorabona i felicitacions per l'èxit de Servi Taxi, una contesa que en origen no va despertar cap interès, i que al dia d'avui és ja una realitat.

Quan el temps fa justícia i el sentit comú, per a alguns el menys comú dels sentits, desperta la letargia de la idees, ens trobem amb respostes a qüestions basades en el fonament i l'objectivitat. Parlem del col·lectiu de Taxis a Torrent, Servi Taxi, qui ofereix solucions per a totes les necessitats de desplaçament des de l'àrea de Torrent i voltants. Corria el mes de juliol de 2015 quan van presentar una  proposta a la regidoria de mobilitat per a modificar l'espai físic d'aparcament dels taxis a l'altura de l'Av. al Vedat 101-B,  consistia en la permuta dels espais de parada entre els taxis i l'autobús, en honor d'homogeneïtzar i distribuir l'espai amb més racionalitat i menor impacte per al tràfic rodat. De facto, l'aparcament de la flota de taxis era caòtic, es distribuïen en 2 grups,  actuant com a element fragmentador el pas de vianants a l'altura del metre, i  l'autobús com a tap quan s'incorporava al carril de marxa, tot açò resolt, atès que l'autobús disposa d'una zona d'aparcament que té la seua pròpia eixida directa sense maniobres que obstaculitzen el tràfic rodat i l'ocupació física estàtica que hi havia anteriorment amb els taxis, alleujant els 2 carrils  previs al semàfor.
 
 Com vulga que Cs Torrent en la seua ronda de reunions amb els col·lectius i associacions detectara el problema manifest, i davant la indiferència  per la Regidoria de Mobilitat,  decidim estudiar el problema i fruit d'açò,  elaborem una moció de suport a les reivindicacions manifestes per Servi Taxi.
 
Nostra més sincera enhorabona i felicitacions per l'èxit de Servi Taxi, una contesa que en origen no va despertar cap interès, i que al dia d'avui és ja una realitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.5.183

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.