Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 23 de Març del 2017

El PP denuncia que encara no s'ha engegat la Taula de l'Aigua

Folgado: “han passat ja quasi 6 mesos des que es va aprovar per unanimitat aquesta moció del PP i encara no ha sigut engegada”. La Taula de l'Aigua comptaria amb l'administració, representants veïnals, tècnics, regantes i confederació per a elaborar un Pla Director i poder prevenir i actuar abans de produir-se restriccions en el consum d'aigua

En la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, els populars de Torrent denuncien “el desinterès del govern socialista de Torrent a engegar la Taula de l'Aigua, aprovada per unanimitat en el Ple d'octubre de 2016”. La portaveu dels populars, Amparo Folgado destaca que “han passat ja quasi 6 mesos des que es va aprovar per unanimitat aquesta moció del PP i encara no ha sigut engegada”. La Taula de l'Aigua és una reivindicació dels populars amb la qual pretenien crear un Pla Director que tractara el problema de la sequera i la falta d'aigua en diverses zones de la ciutat, així com les seues solucions i obres a realitzar. Els problemes en el subministrament d'aigua que van patir els veïns de Torrent, durant l'estiu de 2016, va portar al fet que es produïren corts en el subministrament de diverses urbanitzacions. A més de la zona de Buenavista i Faldilla de la Serra que han estat set mesos sense aigua corrent en els seus habitatges.
 

Folgado lamenta “que el govern del Sr. Ros seguisca de braços creuats i solament actue quan els veïns i l'oposició arrepleguen signatures, expressen el seu malestar en els plens municipals i el problema es trasllada a la premsa”, ja que segons comenta “així ha ocorregut amb els problemes en el subministrament d'aigua en Buenavista i Faldilla de la Serra”. La Taula de l'Aigua proposada pel PP i que es va aprovar fa més de cinc mesos, pretén que “es posen sobre la taula totes les situacions i es troben solucions a cadascuna d'elles”, comptant amb tècnics, polítics, veïns, confederació i regantes. La portaveu del PP, Amparo Folgado espera que “el govern de Torrent traga del calaix de les mocions dormides, la creació de la Taula de l'Aigua i s'engegue, podent prevenir i actuar davant possibles problemes en el subministrament d'aigua en els pròxims mesos d'estiu”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.32.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.