Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 23 de Març del 2017

Torrent se suma a la campanya mediambiental ‘Mans al Riu!’

Una activitat organitzada per la fundació Limne i Aigües de l'Horta que tindrà lloc el pròxim 2 d'abril. El teixit cultural, festiu i associatiu de la localitat participarà en aquesta campanya de voluntariat ambiental

L’Ajuntament de Torrent s'ha sumat enguany a la campanya de voluntariat ambiental ‘Mans al riu!’. Una iniciativa de la fundació Limne que cerca fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels nostres rius i en la qual participen enguany 24 localitats de la Comunitat Valenciana.


 
Torrent s'uneix per primera vegada a aquesta macro neteja de residus que tindrà lloc diumenge que ve 2 d'abril a partir de les 10.00 hores en el carrer Llíria amb l'encreuament de Mestre Fortea des d'on s'accedirà al punt d'actuació. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l'empresa Aigües de l'Horta, que ha assumit part de les despeses de la campanya. Suports com aquests es consideren imprescindibles per a "teixir una xarxa col·laborativa entre totes les institucions vinculades al mitjà fluvial i la societat civil".


 
Durant l'última edició de la jornada van participar 20 municipis i 588 voluntaris, que van retirar 4,5 tones de residus dels trams de riu en els quals es va actuar. Enguany ‘Mans al Riu’ de la Fundació Limne aconsegueix un nou record d'afiliació, sumant la participació dels municipis d'Alboraig, Alcoi, Algemesí, Almassora, Alqueria d'Asnar, Alzira, Borriana, Bunyol, Canals, Cullera, Elx, Gata de Gorgos, Guadassuar, l'Eliana, Llombai, Muro d'Alcoi, Olba, Paterna, Pego, Riba-roja de Túria, Sueca, Torrent, Vila d'agres i Xeraco, que uniran esforços per a netejar de residus els seus rius amb ajuda dels ciutadans que vulguen implicar-se en la campanya.


 
L'activitat, oberta a la participació de tota la ciutadania, té un marcat caràcter lúdic i didàctic, ja que, a més de pretendre millorar els espais fluvials en els quals s'actue, es farà incís en els mitjans que existeixen avui dia per a gestionar els residus. L'organització, amb ànim de proveir tot el material necessari, prega inscripció prèvia escrivint a participa@limne.org o cridant al 635 475 706.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.108.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.