Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 22 de Març del 2017

Claudia Rubio i Álvaro Capel subcampions d'Espanya

2 medalles de plata, 6 finalistes (entre els 8 millors) i 5º club en la classificació general de punts totals, de més de 250 clubs participants en el campionat dels quals van puntuar quasi 100

Amb la major representació de la història de cadets en un nacional individual de pista coberta, hem tancat la temporada amb un molt bon resultat, 2 medalles de plata, 6 finalistes (entre els 8 millors) i 5º club en la classificació general de punts totals, de més de 250 clubs participants en el campionat dels quals van puntuar quasi 100.
 


Molt bona prestació de Claudia Rubio que ha sigut plata en longitud amb 5'46m MMP (igual marca que la 1ª, però 2 cm menys en el segon millor salt 5'42m per 5'40m) i 5ª en triple salt també amb millor marca personal d'11'49m, marca amb la qual altres anys s'haguera sigut campiona d'Espanya, però que enguany el concurs va tenir moltíssim nivell. L'altra medalla de plata amb una gran prestació en el concurs de triple, va estar a càrrec d'Álvaro Capel amb un salt en el 2º intent d'11'17m que també suposava la seua millor marca personal i amb els 3 intents de la millora nuls per molt poc, però molt llargs .


 
En un concurs de pes d'altíssim nivell (es va batre el rècord d'Espanya) Alba Moreno no es va acovardir i va anar 4ª amb un bon primer llançament d'11'95m, que suposava la seua 2º millor llançament de sempre, la seua companya d'entrenament i competició Patricia Benito en el seu primer nacional, va estar en les seues marques i amb 10'48m es va classificar 13ª. Mario Bell en el 60 m.l. va ser una grata sorpresa la seua bona prestació, va millorar marca en les eliminatòries (7"39), va estar en el seu temps en les semis (7"44) i en un magnífic 7º lloc en la final amb 7"43 del seu primer campionat d'Espanya. Una altra que s'estrenava en un nacional era Haizea Ruiz en salt amb perxa amb un magnifique concurs saltant totes les altures a la primera, fins al 3.02 altura que ja no va poder passar (haguera sigut MMP) i que la col·loca en una molt meritòria 8ª posició. Concurs larguísimo ja que participaven 22 atletes de tota Espanya, de les quals 7 eren la Comunitat Valenciana, quedant Haizea segona de l'expedició valenciana.


 
La resta de l'expedició realment van estar ben, però faltant una mica de sort: Paula Giménez en 60 m.l. va quedar fora de les semis per una centena igualant la seua MMP amb 8"05, Niklas Morales en el 60 m.v. amb 9"38 després de quasi mitja hora parat en l'eixida per un problema de jutges, es va enganxar en la segona i tercera tanca i va ser a punt de passar a les semis quedant el 19º,Ángela Felguera també novençana en aquesta lides, haguera sigut 12ª en el 300 m.l. amb MMP de 42"21 si no l'hagueren desqualificat per trepitjar línia interior en l'entrada a corba i per a finalitzar Javier López, que després de 2 dies de diarrea i febre no va poder aproximar-se a la seua marca i amb 1'67m va quedar el 21º en la classificació de l'altura.


 
Bon campionat per tant en una generació que fa concebre esperances de més èxits per a l'atletisme torrentino en el futur no gaire llunyà. Enhorabona a ells i els seus entrenadors.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.150.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.