Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 22 de Març del 2017

Torrent celebra el Dia Mundial de l'Aigua

S’han organitzat visites guiades a la depuradora municipal per al dia 22 de març. Es coneixeran les diferents etapes per les quals passa l’aigua abans de ser reutilitzada

L' Ajuntament de Torrent i Aigües de l’Horta han organitzat, en commemoració del Dia Mundial de l'Aigua, una jornada en la depuradora municipal. L’activitat, que tindrà lloc hui, 22 de març, té l’objectiu de fer conéixer als interessats tots els processos i etapes de depuració als quals es sotmet l’aigua perquè puga ser reutilitzada.
Totes les persones interessades podran acudir a la depuradora municipal de 12.00 a 14.00 h, on el personal tècnic farà un recorregut guiat per les instal·lacions.

 

Esta jornada s’emmarca dins del programa de gestió d’aigües residuals promogut per l'ONU i la campanya de l'Associació Espanyola de l'Aigua que s’ha llançat amb motiu d'este dia. Com ha assenyalat la regidora de Medi Ambient, Inma Amat: “esta jornada és gratuïta i es tracta d’una tasca interessant i important que moltes vegades passa desapercebuda en la societat. Amb la jornada volem fer visible el treball diari de tots els operaris i, a més, podrem conéixer com previndre danys per al medi ambient”.

 

Durant la visita es coneixeran les tres fases per les qual passa l'aigua fins a la seua completa reutilització per a usos de regs agrícoles o urbans, a més dels diferents problemes de depuració que alguns residus poden ocasionar per al medi ambient.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.205.218.160

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.