Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 14 de Març del 2017
POLIESPORTIU

Comença la reforma de les pistes de tenis de l'Anabel Medina

L'obra consta d'una millora en tres de les quatre pistes que té les instal·lacions, mitjançant resina per a exteriors i planimetria, a més de la substitució de la gespa en dues pistes de pádel

Dimarts que ve dia 21 de març començaran les obres de remodelació de les pistes de tennis del complex esportiu Anabel Medina. Una reforma que es va a dur a terme amb la subvenció de 160.000 euros destinats a la millora i reparació d'instal·lacions esportives municipals, que la Diputació de València va concedir el passat mes de desembre a la ciutat de Torrent. La reforma consta d'una millora en tres de les quatre pistes que té les instal·lacions, mitjançant resina per a exteriors i planimetria, a més de la substitució de la gespa en dues pistes de pádel.
 

La regidora d'Esports, Nadia Marín ha assenyalat que les obres duraran aproximadament dos mesos: “Per a no perjudicar als usuaris i usuàries del poliesportiu, hem reestructurat la reubicació de les escoles municipals, tant d'adults com de xiquets, i la dels clubs esportius, perquè afecten el menys possible en el bon funcionament de les activitats”. 
 

Altres instal·lacions esportives on s'estan realitzant tasques, és el pavelló El Vedat, on ja s'ha substituït el sistema contra incendis, i pròximament es repararan les esquerdes que han aparegut en els vestuaris. I finalment la piscina de Parc Vedat, on s'instal·larà formigó imprés en la zona de platja i un nou clos de fusta en la mateixa zona. A més es dotarà a les instal·lacions d'impulsors de clor per a la zona infantil.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.114.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.