Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 14 de Març del 2017
CULTURA

Dones del món a l'Escola d'Adults

El fotògraf Vicent Pascual exposa les seues fotografies de dones treballadores al Centre de Formació de Persones Adultes

Durant tot el mes de març i la primera quinzena d’abril, el Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent acull l’exposició “Dones de Torrent, dones del món”, amb fotografies de Vicent Pascual. L’exposició podrà visitar-se als dos locals del Centre de FPA, situats a la plaça Sant Pasqual i al carrer Marco. Vicent Pascual és mestre recentment jubilat i fotògraf des de fa molts anys. Viatger incansable, ha recorregut països de tots els continents i atresora un ric arxiu fotogràfic de tot el món. La seua gran passió dins la fotografia és documentar l’evolució i el moment actual del seu poble, Paiporta, i de tota la comarca de L’Horta, tant des del punt de vista del patrimoni natural com de l'arquitectònic. L'objectiu de la seua càmera ha immortalitzat infinitat de detalls i racons del seu poble i també del món que ha conegut. 

 

En aquesta exposició, ”Dones de Torrent, dones del món”, integra fotografies dels seus viatges per diferents continents amb unes altres preparades específicament per commemorar el 8 de març, dia internacional de la dona treballadora. Així, veiem fotografies de dones treballadores africanes, asiàtiques, americanes o europees, en múltiples situacions i ambients, junt a unes altres de dones que treballen a Torrent, i que construeixen el present i el futur de la ciutat.  L’exposició va ser inaugurada per l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, acompanyat per la regidora d’Educació, Patricia Sáez, el regidor de Cultura, Alfred Costa, i uns altres membres de la Corporació Municipal. En l’acte inaugural, Ros va destacar “l’excel·lent treball realitzat pel fotògraf Vicent Pascual, així com la tasca educativa i dinamitzadora cultural que l’Escola d’Adults ve realitzant des de la seua fundació, fa ja trenta-dos anys”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.183.14

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.