Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 14 de Març del 2017

Torrent obri la seua primera àrea d’esplai caní amb aparcament

Situada en el carrer d’Albaida, l’àrea té un circuit d’agilitat, espai perquè els gossos hi puguen córrer, una font i una àmplia zona d’aparcament per als cotxes 

Dissabte de matí, la nova zona d’esplai caní, situada en el carrer d’Albaida, va obrir les portes per a rebre els veïns acompanyats dels animals de companyia. Es tracta d’una àrea ideada perquè els gossos hi puguen jugar i córrer mitjançant un circuit d’agilitat. A més, hi ha una zona habilitada per a l’aparcament de cotxes. Hi ha també papereres, Sanecan, una font adaptada per a beure tant els gossos com les persones, arbres i una zona d’ombra pròxima. 


 
L’alcalde, Jesús Ros, que fou l’encarregat d’obrir les portes als nostres veïns no humans, donà la benvinguda a totes les famílies que es van acostar a gaudir de la zona d’esplai, que durant tot el cap de setmana ha tingut una gran activitat. “És el primer recinte caní que obrim a Torrent, i es tracta d’un espai perquè gaudisquen tots els veïns i veïnes juntament amb els animals de companyia, de manera respectuosa i cuidant l’entorn, com podem observar en el cartell de normes i consells que trobem en l’entrada i que és molt important que seguim per al funcionament correcte de l’àrea”, va destacar l’alcalde. 


 
La regidora dels Drets dels Animals, Nadia Marín, explicava que “amb esta àrea, s’atén una de les reivindicacions de les protectores de la ciutat, que reclamaven una zona on poder gaudir en família de les mascotes i, a més, amb un ampli horari”. L’horari, que s’ha establit, pensant en el respecte a les hores de descans del veïnat, és: hivern (mesos de novembre a març), de dilluns a diumenge de 8.00 h a 23.00 h; i estiu (mesos d’abril a octubre), de 7.00 h a 24.00 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.21.5

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.