Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 14 de Març del 2017

La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana en un domicili de Torrent i deté a una parella

 Els agents van observar una passada de droga i després de realitzar les recerques pertinents van localitzar una plantació de marihuana en el domicili del sospitós

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana en un domicili de Torrent i han detingut a una parella de 21 i 26 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública. Els agents van observar una passada de droga i després de realitzar dos registres domiciliaris van localitzar la plantació de marihuana que el sospitós tenia amb la seua parella.
 
Els policies van intervenir unes 35 plantes i 66 cogollos de, pel que sembla, marihuana, 23 grams de, pel que sembla, haixix, dos hivernacles portàtils, un extractor, un portalámparas, dos focus, cinc bidons de fertilitzants i altres utensilis per al cultiu de la droga.
 
Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar en un pàrquing de Torrent a un home que s'acostava a un cotxe aparcat en segona fila i li lliurava alguna cosa.
 
Els policies van veure com el sospitós, nerviós i mirant en tot moment al seu al voltant, rebia alguna cosa a canvi.
 

Els agents en sospitar que poguera tractar-se d'una passada de droga van interceptar al mateix, localitzant-li entre les seues pertinences trossos d'haixix  i deu euros en la seua mà. 
 
Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar dos registres domiciliaris i van localitzar una plantació de marihuana amb hivernacles, extractors, portalámparas, focus, fertilitzants i altres utensilis per al cultiu de la droga, 35 plantes i 66 cogollos de, pel que sembla, marihuana i tres fragments de, pel que sembla, haixix amb un pes d'uns 23 grams.

  
Finalment, els agents van detenir al sospitós i la seua parella com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.
 
Els detinguts, sense antecedents policials, l'home va passar a disposició judicial, mentre la dona després de ser sentida en declaració va ser posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l'obligació de comparèixer davant l'Autoritat Judicial quan para açò anara requerida.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.224.90.25

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.