Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 10 de Març del 2017
MEDI AMBIENT

Torrent bat rècord amb 34 graus de màxima al març

El vent de ponent unit a una massa càlida provinent d'Àfrica ha sigut la culpable que la capital de l'Horta Sud abast en ple hivern els 34 graus de màximes en les hores centrals del dia

"Quina calor" aqueixa frase tan típica de l'estiu s'ha repetit durant diversos dies a Torrent a la fi de l'hivern. La capital de l'Horta Sud ha batut rècords de temperatura, superant els 30 graus en ple hivern. El culpable d'aquest temps anormal per aquestes dates, és el vent de ponent que ha bufat durant diversos dies i que després s'ha unit a una massa d'aire càlida provinent d'Àfrica. Mai, des que es tenen registres, s'havien donat aquestes temperatures en ple mes de març convertint a la jornada del dijous 9 en el dia més calorós del que portem d'any. Els termòmetres han marcat 14 graus més del que és habitual per a aquestes dates.
 

Mirant al cel
A poc menys d'una setmana per a la setmana gran de les Falles, comissions i artistes fallers miren al cel. Les temperatures anormalment altes tenen les hores explicades i les previsions apunten a un descens de les temperatures unida a la pluja. Encara que les previsions són molt contradictòries, eren ja molts els que es lamentaven veient les aplicacions del temps dels smartphones que donen pluges des del 15 al 18 de març. Encara que els meteoròlegs no es posen d'acord, ja que les prediccions són molt contradictòries, per la qual cosa fins al dilluns 13 o dimarts 14 les prediccions no seran fiables del tot. Encara que hi ha una dita que diu que "les falles sempre es banyen", veurem que queda tot.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.197.113.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.